Lediga Tjänster

Projektledare

I rollen som projektledare kommer du att axla en viktig roll i utformningen och standardiseringen av de fossilfria och förnybara energianläggningar vi bygger åt våra kunder. Du kommer att leda en grupp bestående av systemkonstruktör, mekanikkonstruktör, elkonstruktör, programmerare, montageledare, tekniskinköpare samt servicerepresentant. Du kommer att ansvara för budget, tidsplan och kvalité i dina projekt. I ditt uppdrag kan du även få driva rena utvecklingsprojekt och även bistå försäljningsorganisationen vid införsäljning av anläggningar.

Länk till ansökan

 

Mekanikkonstruktör

I rollen som mek. konstruktör kommer du att axla en viktig roll i utformningen och standardiseringen av de fossilfria och förnybara energianläggningar vi bygger åt våra kunder. I ditt arbete kommer du att vara en del av en projektgrupp som består av projektledare, systemkonstruktör, elkonstruktör, programmerare, montageledare, tekniskinköpare samt servicerepresentant. Du kommer tillsammans med en projektledare att ansvara för den mekaniska konstruktionen, layout, tillverknings- och montageritningar i dina projekt.

Länk till ansökan

 

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker kommer du att axla en viktig roll för att säkerhetsställa en hög och kostnadseffektiv drifttillgänglighet av de fossilfria och förnybara energianläggningar vi bygger åt våra kunder runt om i landet. Tjänsten innebär följande;

  • Utföra felsökning, reparation, service, besiktningar mm av energianläggningar.
  • Beställning av komponenter för underhållsarbeten.
  • Delaktig i planering av förebyggande underhåll på energianläggningarna.
  • Ansvara för installation och driftsättning av nya anläggningar på plats hos nya kunder.
  • Ingå i beredskapsorganisationen för energianläggningarna.
  • Resor i tjänsten då vi verkar över hela landet.
Länk till ansökan

 

Operativ inköpare

Som inköpare hos BKtech får du en viktig roll i att säkerställa en välfungerande materialförsörjning till vår produktion. I samarbete med projektledare och beredare ser du till att produktionen förses med förbrukningsmateriel och insatsvaror till kundspecifika projekt. I din roll som inköpare ansvarar du för att inköpen sker till rätt kostnad, uppfyller kvalitetskrav och levereras i enlighet med produktionsplanering. I tjänsten ingår även att hantera mottagning av inkommande gods samt avsändning av gods.

Länk till ansökan