Energilösningar

Läs mer 

Bränslepellets

Läs mer 

Service

Läs mer 

Produktion

Läs mer 

PRODUKTER & TJÄNSTER

Energilösningar

Vi erbjuder innovativa, kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara helhetslösningar för omställning från fossila bränslen till bioenergi. Hör av dig till oss så ska vi berätta hur det går till.

Bränslepellets

Sedan 2006 har vi tillverkat kvalitetspellets på vår fabrik i Böta Kvarn. Vi vänder oss till både företag och privatkunder. Vårt sortiment består av bulk, pall och storsäck.

I mitten av 2019 driftsatte vi en ny fabrik i Norrköping, där vi fokuserar på att tillverka bulkpellets som levereras till företagskunder.

Service

Förutom att fylla en viktig funktion i helhetslösningen för de anläggningar koncernen själva levererat hjälper vi även externa kunder. Oavsett om det handlar om uppdrag av engångskaraktär eller ett fullskaligt serviceavtal finns våra erfarna servicetekniker till våra kunders förfogande.

Produktion

Skickliga och engagerade medarbetare, en komplett maskinpark och en ledningsgrupp med gedigen erfarenhet av industriproduktion.

I vår fabrik på 9000 kvm, tillverkar vi både egna produkter och bedriver legoproduktion åt externa kunder. Med gedigen intern kompetens och engagerade leverantörer, hjälper vi våra kunder att utveckla sin affär.