Träpellets med grön kvist

Hur mycket kan du spara?

Nyfiken på hur mycket du kan minska energikostnaderna och klimatutsläppen? Fyll i dina värden och se konkret hur mycket din verksamhet – och planeten – tjänar på att bli fossilfri med BKtech.

Nuvarande bränsle

Förbrukning/år (MWh)

Jag behöver:

Spara upp till:

{{ fmt.format(savingsCost) }} sek/år

Minsking av CO₂-utsläpp

{{ fmt.format(savingsEmissions) }} ton/år

Jämförelse

Bränslekostnad

Pellets:
{{ fmt.format(pelletsCost) }} sek/år
{{ fuelType }}:
{{ fmt.format(fuelCost) }} sek/år

CO₂-utsläpp

Pellets:
{{ fmt.format(pelletsEmissions) }} ton/år
{{ fuelType }}:
{{ fmt.format(fuelEmissions) }} ton/år

Så här har vi räknat

Vi har beräknat reduktionen av CO₂ utsläpp med hjälp av data från Naturvårdsverket. Kostnaden för de olika bränslepriserna utgår från flera generella källor och utifrån den årsförbrukning du anger föreslår vi en bioenergianläggning. Det baserar vi på vår långa erfarenhet och vi vet också att vissa kunder kan ha höga momentana effektuttag, vilket kan påverka anläggningens slutgiltiga storlek.

BKtech Total – abonnera din bioenergi

Montering av mobil bioenergianläggning

Vi vill hjälpa din verksamhet att bli fossilfri på enklast tänkbara sätt. Därför finns BKtech Total: ett abonnemang där du betalar ett pris per konsumerad kilowattimme. Du behöver varken investera eller fundera över drift, service och underhållsplaner. Allt ingår, inklusive installationen av bioenergianläggningen och trygg bränsleförsörjning med BKtech:s svensktillverkade biobränsle. Simple as that.

BKtech finansiering – flexibla lösningar

Män tittar i papper

För företag som hellre väljer att leasa eller äga bioenergianläggningen från BKtech erbjuder vi flexibla finansieringslösningar i samarbete med partners. Tack vare effektiva processer med korta handläggningstider och tydliga upplägg bidrar vi till en smidig och transparent beslutsprocess hos kunden. Allt för att göra vägen till fossilfri energi så rak och enkel som möjligt.

Äg din anläggning

Män vid skrivbord resonerar

Självklart kan du också investera direkt i en anläggning från BKtech. Vi hjälper dig att beräkna återbetalningstiden (som ofta är 2-4 år), och genom att vi förproducerar anläggningar har vi kort leveranstid och snabb integrationstid. Kontakta oss (gör till länk till kontaktsidan) för offert redan idag och påbörja din fossilfria resa samtidigt som du sänker dina energikostnader med upp till 70 %.

Staffan Lundegårdh, BKtech

Har du några frågor om projektet?
Hör av dig till:

Staffan Lundegårdh

Försäljningsansvarig Industri

+46 (0)76-130 97 88

staffan.lundegardh@bktech.se

Jag vill bli kontaktad