Magnus och kollega i produktionen

Så här jobbar vi

Med unik kompetens, förmåga och erfarenhet av bioenergianläggningar erbjuder vi innovativa, kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara helhetslösningar. Vi tar alltid ett helhetsansvar under hela kundresan, för att du ska känna dig trygg från början till slut.

Steg 1

Ett första möte – för helheten

I ett första möte skapar vi en helhetsbild av verksamheten, nuvarande status och energianvändning, samt vilka utmaningar ni står inför. Med hållbarhet i fokus löser vi hela kedjan, från idé till färdig anläggning samt vidare till att ta hela i drift- och underhållsansvar.

Steg 2

Behovsanalys

Vi genomför alltid en grundlig behovsanalys för att kunna presentera en bioenergianläggning som passar just er verksamhet. Här presenterar vi även ett kostnadsestimat kring hur mycket företaget kan spara med hjälp av bioenergi.

Steg 3

Energilösning – med enkelhet i fokus

Oavsett om utmaningen är att konstruera och uppföra en komplett och miljöanpassad energicentral, ställa om ett företags energiproduktion eller att tillverka och installera en ny ångpanna, så använder vi vår kunskap och innovativa förmåga till att utveckla en optimal lösning för kunden.

Med våra bioenergianläggningar gör vi din resa till bioenergi enkel. Vår långa erfarenhet tillsammans med innovativa förmågor gör att vi hittar en optimal lösning för dig oavsett om du ska konvertera brännaren eller installera en helt ny anläggning.

Steg 4

Trygghet och service

Vid avtal lägger vi stort fokus på trygghet och service. Vi bistår även i investeringsprocessen och samarbetar med utvalda finansbolag, vilket ger våra kunder möjligheten att betala en tryggt förutsägbar kostnad baserad på sin energiförbrukning. Våra serviceavtal och energileveransavtal ger våra kunder möjlighet att ägna sig åt sin verksamhet, medan vi på BKtech tar hand om resten.

Steg 5

Montering av mobil bioenergianläggning

Produktion och byggnation

Vi har lösningarna för att bygga ett hållbart samhälle i harmoni med naturen och inte på dess bekostnad. Därför är våra bioenergianläggningar lokalproducerade i Blomstermåla, Småland, och tillverkade i moduler för att lättare kunna fraktas till kunden och integreras med minsta möjliga påverkan på verksamheten.

Steg 6

Driftsättning för en hållbar framtid

Vid driftsättning är vi alltid på plats, för att säkerställa att alla delar fungerar som det ska. Har du frågor under tidens gång, eller har ingått ett energileveransavtal, finns vi nära till hands för att räta ut alla frågetecken.

Christer Rosendal, BKtech

Har du frågor om processen? Hör av dig till:

Christer Rosendahl

Försäljningsansvarig Energibolag

+46 (0)70-770 23 10

christer.rosendahl@bktech.se

Jag vill bli kontaktad